10 علت سوختن لامپ ها یکی از مهم ترین ابزاری است که امروزه در همه به آنها نیازمندیم. اما لامپ ها نیز مانند هر ابزار دیگری دارای یک طول عمری است.لامپ ها جزو اقلام مصرفی به شما می روند و بعد از مدتی عمر آنها به پایان رسیده و خود به خود می سوزند. اما سوختن لامپ ها علت های مختلفی دارد که ما در این مقاله به آنها می پردازیم:
10 علت سوختن لامپ ها
-
استفاده از ولتاژ بالا
یکی از مهمترین 10 علت سوختن لامپ ها ، از هر نوعی می شود نوسانات ولتاژ و ولتاژ بسیار بالاست. مناسب ترین ولتاژی که برای لامپ های ال ای دی که پرمصرف ترین لامپ ها میباشد مورد استفاده قرار می گیرد، ولتاژ 220 ولت می باشد.
البته این مسئله دارای راه حل است و شما میتوانید برای وسایل خانگی و سیستم برق خانگی خود از محافظ استفاده کنید. بنابراین اگر متوجه شدید ولتاژ برق خانه شما بیشتر از 125 است با یک استاد کار برق در میان گذاشته تا در اولین فرصت آن را برطرف کند و از یکی از 10 علت سوختن لامپ ها پیشگیری کنید.
-
لرزش بی از اندازه لامپ
تکان خورد و لرزش زیاد میتواند یکی از 10 علت سوختن لامپ ها باشد. استفاده از لامپ هایی که رشته های سنگین دارند می تواند به رفع این مشکل کند. لامپ های LED بهترین نوع لامپ ها می باشد. بنابراین به این نکته توجه داشته باشید که لرزش در لامپ می تواند سبب سوختن آن شود.
-
مشکلات مربوط به سرپیچ لامپ
یکی از دلایلی که سبب می شود تا لامپ ها به صورت ناگهانی بسوزد مربوط به سر پیچ می شود. در داخل سرپیچ لامپ زبانه کوچک فلزی وجود دارد، این زبانه با اتصال با انتهای فلزی لامپ سبب روشن شدن لامپ می شود. فلزی که به دور لامپ رزوه شده است خنثی می باشد و تاثیری بر روی جریان الکتریکی ندارد.
برای اطلاع و خرید چراغ های کارگاهی با مهرپارس تماس بگیرید .
برای اینکه این مشکل بر طرف شود در ابتدا باید برق را از فیوز به طور کامل قطع کنید و به وسیله فازمتر نوک زبانه را بیرون بکشید و آن را تا جایی خم کنید که در مرکز سر پیچ قرار بگیرد. بعد از انجام این کار دوباره لامپ را به سرپیچ ببندید. بنابراین قطع و یا ضعیف بودن اتصالات می تواندیکی از 10 علت سوختن لامپ ها شود. فضای خالی ایجاد شده بین لامپ و سرپیچ اتصال را به درستی انجام نمی دهد و در نتیجه لامپ ها سریع می سوزند.
-
اتصال کوتاه در جریان برق
یکی از دلایل مهمی از 10 علت سوختن لامپ ها اتصال کوتاه می باشد. در اکثر مواقع لامپ نسوخته است بلکه به صورت ناگهانی خاموش می شود و به طور ناگهانی دوباره روشن می گردد. تمت در صورتی که این مشکل حل نشود منجر به سوختن لامپ می شود. اتصال کوتاه یعنی اینکه در آن جریان الکتریکی خارج از مسیر سیم کشی جریان پیدا می کند.
این امر باعث افزایش جریان به طور ناگهانی در مدار شده و گاهی سبب قطع شدن کلید میگردد. شاید یکی از دلایل این مشکل وجود اشکالات در سیم دو شاخه باشد و یا اینکه سر پیچ دچار مشکل شده باشد. نکته ای که لازم است در اینجا متذکر شویم این است که به هیچ عنوان از چندین وسیله برقی به طور همزمان استفاده نکنید.
-
استفاده از لامپ ای غیر استاندارد و نامناسب
سعی کنید از لامپ هایی استفاده کنید که دارای توان کم و متناسب با محیط شما باشند. اصولا لامپ های با توان بالا بیشتر از دیگر لامپ ها ریسک سوختن دارند. معمولا این مشکل برای لامپ های ال ای دی کمتر اتفاق می افتد. توان لامپ ها توسط شرکت تولید کننده مشخص شده است، قبل از خرید برای جلوگیری از پیش آمد 10 علت سوختن لامپ ها از توان محصول خریداری شده اطلاع حاصل کنید.
-
وجود عایق به دور لامپ و نبود هوا در اطراف آن
حتما برای شما هم پیش آمده که لامپ های هالوژن به دلیل اینکه دور آنها کاملا پوشیده شده است و هوایی در اطراف آن وجود ندارد سریعتر از لامپ های دیگر دچار سوختن می شود. دلیل اصلی سوختن لامپ های هالوژن به دلیل گرمای ایجاد شده در لامپ می باشد، زیرا لامپ در محفظه بسته قرار گرفته و جایی برای تبادل هوا ندارد.
برای خرید و اطلاع از قیمت چراغ خیابانی تانون با مهرپارس تماس بگیرید.
-
کاربرد دیمر
لامپ های رشته ای دارای یک مزیت عالی هستند و آن داشتن قابلیت دیمر در آنهاست. در قابلیت دیمر شما میتوانید با یک کلید شدت روشنایی را کم و زیاد کنید. البته به این نکته توجه داشته باشید این نوع لامپ ها مخصوص دیمر هستند و برای لامپ های ال ای دی مناسب نمی باشند و موجب سوختن سریع در آنها می شود و یکی دیگر از 10 علت سوختن لامپ ها باشد.
برای خرید و اطلاع از قیمت چراغ پروژکتور با مهرپارس تماس بگیرید.
-
دمای بالای محیط
گرمای محیط یکی از 10 علت سوختن لامپ ها از جمله لامپهای ال ای دی می باشد. در درون لامپ ها یال ای دی تراشه هایی وجود دارد که داخل محفظه در هوای گرم داغ می شود و این قابلیت را برای خنک نگه داشتن ندارد، بنابراین موجب سوختن لامپ می شود و یکی از 10 علت سوختن لامپ ها باشد.
بهترین راه این است که در محیط های گرم از لامپ های ال ای دی استفاده نشود ولی اگر راهی غیر از این داشتید، می توانید از لامپ های ال ای دی با برند های معتبر و با قابلیت تحمل گرمای بیشتر استفاده کنید.
-
رطوبت و ذرات گرد و غبار
برای یکی از 10 علت سوختن لامپ ها باید گفت که لامپ های از جمله وسایلی هستند که در همه مکان ها مورد استفاده قرار می گیرند. گاهی از لامپ ها در مکان هایی مانند حمام، استخر و حتی در شهر هایی که دارای رطوبت هستند استفاده می شود.
برای خرید و اطلاع از قیمت چراغ خیابانی با مهرپارس تماس بگیرید.
رطوبت می تواند موجب سوختن لامپ شود، بنابراین باید از لامپ هایی استفاده کنید که در برابر رطوبت مقاومت بالایی داشته باشند. گرد و غبار نیز مانند رطوبت می تواند منجر به سوختن لامپ های ال ای دی شود. بنابراین با انتخاب لامپ های ضد رطوبت و ضد گرد و غبار می توانید از سوختن لامپ جلوگیری کنید.
-
عامل دیگری از 10 علت سوختن لامپ ها به خصوص لامپ های ال ای دی تاثیر گذار است برند و شرکت سازنده آن می باشد.
سعی کنید لامپ ها را از برند های معتبر و با ضمانت خریداری کنید. لامپ های ال ای دی و کم مصرف دارای ضمانت نامه هستند و در صورت سوختن آن شرکت مربوطه لامپ نو را به صورت رایگان در اختیار شما قرار می دهد.