تمام قیمت های سایت به روز رسانی شده است.

مجله مهرپارس

چراغ اضطراری چیست و چه کاربردی دارد؟

چراغ اضطراری چیست و چه کاربردی دارد؟

چراغ اضطراری چیست و چه کاربردی دارد؟ در رابطه با چراغ اضطراری و  کاربرد آن باید گفت که همانطور که از نامش پیداست، چراغ های اضطراری در هنگامی استفاده می شود که برق شهری قطع می شود و خاموشی مطلق همه جا را فرا می گیرد. یکی از بهترین ابزار های روشنایی در این زمان استفاده از چراغ های اضطراری می باشد. 

چراغ اضطراری و  کاربرد آن

حال ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که چراغ اضطراری و  کاربرد آن چیست و  چگونه کار می کند و روشن می شود. این چراغ ها با برق معمولی کار نمی کند.

چراغ های اضطراری در گونه تولید می شوند، مدل اولی با برق شارژ شده و بعد از شارژ شدن در هنگام قطعی برق مورد استفاده قرار می گیرد و مدل دومی به وسیله سیم کشی مورد استفاده قرار گرفته می شود. چراغ های اضطراری ابزاری بسیار ارزشمند است و تنها در زمان قطعی برق کمک کننده نیست و در مواقع دیگری نیز مورد استفاده قرار می گیرد. 

چراغ های اضطراری معمولا در چه مکانهایی مورد استفاده قرار می گیرد؟

در رابطه با چراغ اضطراری و  کاربرد آن باید گفت این نوع چراغ ها در آپارتمان ها، مراکز تجاری و پاساژ ها، مراکز درمانی و بیمارستانها، دانشگاه ها مورد استفاده قرار می گیرد. 

چه مدت زمانی می توان از چراغ های اضطراری استفاده کرد؟

معمولا چراغ اضطراری و  کاربرد آن اینگونه است که  به صورت شارژی کار می کنند و اگر به صورت اتوماتیک و هوشمند باشند به محض آنکه برق ها قطع شود روشن می شوند.

چراغ اضطراری و  کاربرد آن اینگونه است که این چراغ ها  دارای باتری بوده و توسط برق شارژ می شوند. یکی از مزیت های بسیار خوبی که چراغ های شارژی دارد این است که همه جا می توانید با خود ببرید و در این مورد محدودیتی وجود ندارد.

در صورتی که چراغ های اضطراری وجود نداشته باشد مشکلات فراوانی به وجود می آید، مثلا با قطع ناگهانی برق شما دچار استرس شده و در آن هنگام با هر جسمی برخورد کرده و اتفاقات ناگواری پیش آید. 

برای خرید و اطلاع از قیمت پروژکتور تانون 200 وات – ac با مهرپارس تماس بگیرید.

چراغ های اضطراری خورشیدی

در بررسی مبحث چراغ اضطراری و  کاربرد آن به معرفی چراغ اضطراری خورشیدی می پردازیم .این نوع از چراغ های اضطراری بسیار مقرون به صرفه هستند و در همه جا کاربرد دارند، برای شارژ این نوع چراغ های اضطراری از نور خورشید استفاده می شود، بدین صورت که پنل خورشیدی را در کنار چراغ اضطراری قرار می دهند و در مجاورت نور خورشید گذاشته می شود.

این پنل های خورشیدی را گاهی باید به صورت جداگانه تهیه کنید. اما در بیشتر مواقع کارخانه تولید کننده دستگاه مورد نظر را در کنار چراغ اضطراری در اختیار شما میگذارد. کارخانه های معتبر زیادی وجود دارند که به تولید چراغ های اضطراری می پردازند و شما برای خرید این چراغ باید تحقیق کنید. 

کاربرد اصلی چراغ های اضطراری :

 در رابطه با چراغ اضطراری و  کاربرد آن باید گفت که چراغی است که در شرایط اضطراری در زمان نبود برق شهری از آن استفاده می شود. این ابزار کاربردی در مکان های متفاوتی به صورت سیم کشی و بدون سیم قابل استفاده می باشد.

برای اطلاع و خرید چراغ های کارگاهی با مهرپارس تماس بگیرید .

چراغ های اضطراری دارای چند رشته لامپ رشته ای و ال ای دی کم مصرف می باشد و قابلیت آن را دارد تا چندین ساعت روشن بماند. چراغ های اضطراری به محض قطع شدن برق روشن شده و برای مدت طولانی تقریبا 7 تا 8 ساعت محیط را روشن نگاه می دارد. 

چراغ های اضطراری دارای مزایای زیادی است که سبب شده تا کاربرد های فراوانی داشته باشد:

مزایا چراغ اضطراری : 

  • یکی از موارد چراغ اضطراری و  کاربرد آن در مواقعی است که برق ها قطع شده و در موارد و شرایط بحرانی قرار دارید، در این صورت چراغ ها روشن شده و افراد می توانند در موقع وقوع حادثه مسیر را به خوبی پیدا کنند. 
  • از جمله مزیت های چراغ های اضطراری مقرون به صرفه بودن آن است و میتوان از آنها در همه جا استفاده کرد، علاوه بر آن اگر از نوع خورشیدی آن استفاده شود، دیگر نیازی به شارژ باتری توسط برق نیست. 
  • از چراغ های اضطراری در بیمارستان ها بسیار استفاده می شود. این چراغ ها در مواقع قطع برق در هنگام عمل جراحی سریعا روشن شده و نور کافی و بسیار خوبی را از خود ساطع می کند. استفاده از این چراغ ها در مراکز درمانی و بیمارستانی کاملا ضروری و الزامی می باشد. 
  • یکی دیگر از مزیت هایی که سبب شده تا چراغ های اضطراری کاربرد فراوانی داشته باشد کیفیت نور و مصرف پایین در آنها میباشد. 
  • یکی از مهم ترین کاربرد های چراغ های اضطراری در زمان آتش سوزی می باشد، زیرا در این زمان برق ساختمان قطع شده و برای اینکه افراد بتوانند از محل دور شوند نیاز به چراغ های اضطراری میباشد. 

برای خرید و اطلاع از قیمت چراغ خیابانی با مهرپارس تماس بگیرید.

در اینجا به چندین نمونه از مکان هایی که نیاز ضروری به نصب و استفاده از چراغ های اضطراری دارند اشاره می کنیم:

مکان هایی که نیاز ضروری به نصب و استفاده از چراغ های اضطراری

  • یکی از موارد استفاده چراغ اضطراری و کاربرد آن ، لابی و راهرو هتل ها و برج ها می باشد
  • خروجی ساختمان ها
  • نزدیک به هر گونه تغییر مسیر
  • سرویس های بهداشتی 
  • محل قرارگیری جعبه کمک های اولیه
  • خروجی های اضطراری
  • یکی دیگر از مهم ترین موارد استفاده چراغ اضطراری و کاربرد آن داخل آسانسور می باشد
  • سالن های سمینار و همایش ها 
  • آشپزخانه ها و آزمایشگاه ها 

در رابطه با چراغ اضطراری و کاربرد آن باید گفت مکان هایی که نام برده شد از جمله مکان های مهمی است که در صورت عدم روشنایی برق باید از روشنایی و چراغ های اضطراری کاربردی مورد استفاده قرار داد. معمولا چراغ های اضطراری برای مکان هایی طراحی می شود که محل خروجی هستند تا در صورت خطر بتوان محل را ترک کرد. 

امروزه قوانین و مقرراتی را برای سازندگان در نظر گرفته اند تا در ساختمان ها مسیری مشخص برای خروج وجود داشت باشد. در کشور های پیشرفت در مسیر این خروجی ها از چراغ های اضطراری استفاده می شود. از چراغ های اضطراری برای علامت های اگزیت ساین نیز کاربرد دارد.

با کاربرد چراغ های اضطرای میتوان در صورت خطر در محل آرامش خود را حفظ کرد و فرصت کافی را برای انجام هر گونه عملی داشت. به چراغ های اضطراری چراغ های ایمنی نیز گفته می شود، زیرا در بسیاری از مواقع در هنگام وقوع خطر نیز از آنها استفاده می شود. 

برای خرید و اطلاع از قیمت چراغ پروژکتور  با مهرپارس تماس بگیرید.

شرکت های ایرانی نیز به تولید چراغ های اضطراری می پردازند، کیفیت این چراغ ها با توجه به کیفیت آنها متفاوت است. مسلما نمونه های خارجی آن به دلیل بالا بودن قیمت دلار گرانتر باشد، ولی با این وجود شما با داشتن کمی اطلاعات در مورد شرکت تولید کننده آن می توانید بهترین محصول را تهیه کنید. خوشبختانه امکان خرید این محصول به صورت آنلاین نیز امکان پذیر است و شما با دیدن نمونه های آن در سایت های فروشگاهی معتبر و انتخاب محصول مورد نظر خود را خریداری کنید. 

نوشته قبلی

راهکار های برای نورپردازی بهتر کارگاه و کارخانه ها چیست ؟

نوشته بعدی

10 علت سوختن لامپ ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

ایجاد حساب کاربری